fbpx
  • Konsert

Sommermusikk på Park 22: Iris og Marco

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 22. juli 2021

Gå til arrangement

Park 22 disker opp med sommermusikk to uker i sommer!

Først ute er:
Iris & Marco Duo.

Iris Severine er en Helgelending som de siste årene har jobbet med å komponere egen musikk. Iris beskriver seg selv som lidenskapelig opptatt av sang og låtskriving, og hennes drivkraft er å lokke frem følelser hos folk som hører på.

Marco Fresi er en erfaren gitarist som opprinnelig kommer fra Sardinia, men som har valgt å bosette seg i Norge.Marco har spilt gitar siden han var 13 år gammel og er utdannet fra Institute of contemporary Music i London.

Musikken kommer til å bli en miks av Duoen´s egne tolkninger av både nyere og eldre velkjente låter. Og man skal ikke se bort ifra at det også sniker seg inn en og annen original-låt fra Iris.

Allsang kan det også bli!

Kjøp billetter her

Konsertstart: 14:00
Aldersgrense: 20 år.
Bar med alle rettigheter, åpen før under og etter arrangement.

SMITTEVERN: Park 22 har som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Disse kan blir endret.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.