fbpx
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Solace

Event
Hvor: Rana , Nordland Teater
Når: 20. november 2019

Gå til arrangement

Solace presenteres av Numen Company i samarbeid med Figurteatret i Nordland. Målgruppe: Voksne (ungdom).
Sted: Nordland Teater

SOLACE er en poetisk forestilling som henter inspirasjon fra det japanske Butoh teatret. Solace kommer av det latinske «sōlātium» betyr trøst/ lindring. En dukkefører og en danser bindes sammen av minner, i et grelt ørkenlignende landskap.

En ung gutt står fast og alene på et mørkt og ukjent sted. Omringet av karakterer som han føler, men ikke kan se. Er de hans beskyttere eller hans fiender? SOLACE er en visuell teaterforestilling med gåtefulle assosiative bilder, som berører det skjøre forholdet mellom omsorg og forvandling.

Solace er en ny produksjon av Uta Gebert (Tyskland), samtidskunstner, dukkespiller og kunstnerisk leder av Numen Company.

Numen Company
Den Berlin-baserte prosjektskaperen og dukkespilleren Uta Gebert leder Numen Company, og er i Solace på scenen sammen med franske danseren Mélanie Cholet. Uta har utviklet forestillingen sammen med sin kunstneriske partner Gabriel Hermand-Priquet. Musikken er av den amerikanske komponisten Hahn Rowe, som har spilt med storheter som David Byrne og produsert album for blant andre Yoko Ono.

Med seg i teamet under produksjonen i Stamsund har Uta også med seg danseren Marine Chesnais, som sammen med Mélanie Cholet vil alternere på danserollen. Jérôme Houlès står bak lysdesignen i forestillingen. I tillegg er den belgiske dramaturgen Ruth Mariën observatør og assisterer under produksjonen.

REGI, UTØVER, KONSEPT, DUKKER, SCENOGRAFI OG KOSTYMER: Uta Gebert

DANSER: Marine Chesnais/ Mélanie Cholet/ Gabriel Hermand-Priquet

KOMPONIST/MUSIKK: Hahn Rowe

LYSDESIGN: Jérôme Houlès

KUNSTNERISK SAMARBEIDSPARTNER, OUTSIDE EYE: Gabriel Hermand-Priquet

DRAMATURGISK KONSULENT: Ruth Mariën

FIGURTEATRET I NORDLAND: Geir-Ove Andersen, Preben Faye-Schjøll, Ing Randi Johansen, Tim Lucassen, Jan Erik Skarby og Anne Sørfjell

NUMEN COMPANY TEAM I TYSKLAND: Dramaturgiske konsulenter: Geeske Otten og Meriam Bousselmi,

KOSTYMER: Sonia Albartus og Uta Gebert

PRODUSENT, TYSKLAND: Sophie Galibert

STØTTEPARTNERE: Silvia Brendenal; Kathrin Rachow

UTA GEBERT SAMARBEIDSPARTNERE: Solace er produsert av Numen Company i samarbeid med Figurteatret i Nordland

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.