fbpx
  • Festival

Snublesteinvandring

Event
Hvor: Vefsn , Jacobsenbrygga
Når: 6. juli 2020

Gå til arrangement

Mosjøen ble i 2013 den første byen i Nord-Norge som ble med i det internasjonale Snublestein-prosjektet. Den tyske kunstneren Gunter Demnig igangsatte prosjektet på 90-tallet, og over hele Europa er det lagt ned steiner utenfor hjemmene til jøder og andre ofre for nazismen. I Mosjøen ligger de på tre steder i sentrum. Forfatter og tidligere avdelingsleder i Vefsn Museum, Håvard J. Nilsen, var prosjektleder for Snublesteinene i Mosjøen. Under Galleria leder han en kunstvandring med steinene som tema, og kommer til å snakke både om prosjektet, verdien av minnesteder og om de tre jødiske mosjøværingene som mistet livet i Auschwitz.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.