fbpx
Elever fra musikkskole
  • Festival
  • Konsert

Smeltedigelen UNG: Music with Joy

Event
Hvor: Rana , Moment, Rana museum
Når: 28. oktober 2020

Gå til arrangement

Et spennende samarbeid mellom Rana kulturskole og elever fra Petrozavodsk musikk- og kulturskole. Prosjektet oppsto i forbindelse med Havmannjubileet 2020, hvor det ble utlyst en konkurranse om å komponere egen musikk til Havmannen.

Konserten byr på et variert program med elever fra begge kulturskolene, i tillegg til vinnerlåtene som ble komponert til Havmannen. Rana: Ellinor Drevvatne – fiolin, Petrozavodsk: Nastja Soboleva – piano. De russiske innslagene sendes via stream på skjerm. Konserten avsluttes med en felles låt «Ode to Joy» av Beethoven som er 250 års jubilant i 2020.

Elevene i Rana er godt akkompagnert av:
Arild Hammarø – gitar
Håkon Drevland – tromme
Snorre Magnus Sivertsen – bass
Lars-Erik Drevvatne – tangenter

Denne konserten er en del av prosjektet «Norsk-russisk musikkvennskap i Havmannbyen og er støttet av Barentssekretariatet, Helgeland kraft og Sparebank 1 Nord-Norge Samfunnsløftet.

Sted: Blackbox, Rana museum kl. 18:30

Gratis inngang, billetter hentes ut på forhånd:

Billetter

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.