fbpx
Smeltedigelen logo
  • Foredrag
  • Gratis
  • Konsert

Smeltedigelen Akademia: Gary Hoffman

Event
Hvor: Rana , Rana bibliotek
Når: 30. oktober 2020

Gå til arrangement

Gary Hoffman er trompetist og vokste opp i jazzens fødested, New Orleans, byen med det rike kulturlivet. Han har spilt med en lang rekke kjente artister i både pop og jazz i USA og Norge. Han har komponert flere bestillingsverk for blant annet Rikskonsertene, Hemnes Jazz & Blues Festival og Petter Dass Dagene. I de siste 19 år har han jobbet som musikklærer ved Høgskolen i Nesna (nå Nord Universitet) i tillegg til oppdrag som frilans musiker.

Første del av presentasjonen omhandler en historisk, geografisk og kulturell oversikt, sammen med musikalsk eksempler, over hva som gjør byen New Orleans spesiell og hvorfor musikk fra New Orleans har sitt eget preg. I andre del skal Hoffman gi en personlig fortelling om sin start som musiker og de særlige omstendigheter som fantes i New Orleans som bidro til at han utviklet seg til en allsidig musiker og kunstner.

Tid: Fredag 30.10 kl.16.00
Sted: Rana bibliotek
Gratis inngang, billetter må hentes ut på forhånd

Billetter

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.