fbpx
Smeltedigelen logo
  • Festival
  • Konsert

Smeltedigelen: Bitchy Big Boobies Bang Band

Event
Hvor: Rana , Nordland Teater Kaféen
Når: 31. oktober 2020

Gå til arrangement

Bitchy Big Boobies Bang Band er et fargerikt band fra Hemnesberget. De er alle i familie og er søsken, søskenbarn og treogenhalvmenninger (oppgradert til søskenbarn). De elsker De Syngende Husmødre og musikken deres og covrer også musikk av nyere dato.

Lørdag, 31 oktober, 2020 – 14:00

Som en naturlig del av bandets utvikling har de fått lyst til å lage egne låter, noe de er godt i gang med. Sjangermessig er de låtene som lages en god miks av viser og pop som for eksempel høstens slager – Jonny Roy, en kjærlighetshistorie fra tannlegehjørnet på Hemnesberget! De jobber også med flere nye låter som de gleder seg til å presentere for publikum.

I mellom låtene byr de på masse god (og ikke fult så god) humor. Bitchy Big Boobies Bang Band sier at bandet er deres «syklubb» der de opplever mye artig ilag, historier de gjerne deler med sitt publikum.

«Vi får ofte høre fra publikum at det ser som om at vi har det artig både på og av scenen, og det stemmer godt med vår filosofi: Så lenge vi e ilag! Vi har et mål om å spre litt glede når vi får komme ut å spille for andre».

Kjøp billetter her

BBBBB består av:
Trine Lise Bang – Vokal og ukulele
Trine Bang Skreslett – Vokal, gitar og trekkspill
Lise Bang Nilsen – Vokal og gitar
Katrine Bang Sjåvik – Vokal og bass
Anne Bang Smalsundmo -Vokal og baryton
Grete Bang – Vokal og banjo

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.