fbpx
  • Konsert
  • Sosialt

Skuddårsfest på Kred!

Event
Hvor: Brønnøy , Kred
Når: 29. februar 2020

Gå til arrangement

Lørdag 29.februar inviterer Kred i Brønnøysund inn til en skikkelig skuddårsfest med Brønnøy-bandene «TheMens» og «Fata Morgana» på scenen.

– TheMens –

Arne Flatmo – Gitar/sang
Geir Benjaminsen – Bass
Arnt Strømsnes – Gitar/sang
Rolf Leander Pedersen – Gitar/sang
Werner Thomasli – Trommer

I andre etasje i garasjen til Arne Flatmo ved Sausvatn i Velfjord driver voksne menn og komponerer musikk «på blå resept»
Karene er kjente musikere i Brønnøy og nå er samtlige blitt eldre flotte menn, trygge på seg selv, litt mer voksen og fortsatt ung til sinns. TheMens, som bare spiller sitt eget materiale var et helt nytt bekjentskap for oss på Sør-Helgeland da de debuterte til stor begeistring for brønnøy-publikummet under Rootsfestivalen 2019. Låtene som er i den melodiske pop/rock sjangeren, skrives hovedsakelig av Arnt Strømsnes og Werner Thomasli. «Vi ønsker å gi folk en opplevelse av uendelig lykke når vi spiller og vårt råd er at folk skal kose seg når vi spiller for dem, Sangene er dansbare og folk kan synge med» sier de.
Gutta i TheMens garanterer god stemning når de går på scenen 29. februar på Kred.

– Fata Morgana –

Består av:
Vegard Benjaminsen – Vokal/gitar
Andre Rottem – Gitar
Are Bendiksen – Bass
Thomas Iversen – Trommer

I en forlatt, gammel fjøs på Helgeland begynte guttene i
Fata Morgana å lage sine egne rockelåter høsten 2014.

Nå var det på tide å ta et oppgjør med den norskspråklige musikkulturen og begynne å synge på rockens morsmål igjen. Deres første konsert hadde de under Oktoberfest i Brønnøy 2016, som resulterte i terningkast 5 i BA-avis.

«Fata Morgana har noe stadion-aktig, fryktløst over seg. Utstrålingen er at de faktisk er et band for de store anledninger. Låtene er ikke kjente, men Fata Morgana utstråler at de vil nå fram til publikum. De spiller for folket, og det er et godt utgangspunkt når man tar steget opp på scenen. Bandet ble ikke født for å spille i kjellere. Tidvis er de en jumbojet av et band. Mot slutten av «My star» ruser de motorene skikkelig» Brønnøysund Avis 22.10.2016

Vinteren 2016 inngikk Fata Morgana et samarbeid med produsent Trond-Viggo Solås og Sørneset Produksjon AS. Med pengestøtte fra Kulturcompagniet og masse egne låter i bagasjen begynte jobben med debutskiva. Til nå har bandet gitt ut 6 singler og 3 musikkvideoer. Senest i 2019 var bandet hovedscene-artist på Rootsfestivalen i Brønnøysund.
I 2020 planlegges det for flere utgivelser og festivaljobber. Årets første konsert har de på Kred i Brønnøysund 29. februar.

Kom og bli med på en skikkelig festaften på Kred med masse god musikk!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.