fbpx
  • Konsert

Sie Gubba – jubileumsturne 25 år

Event
Hvor: Rana , Scandic Meyergården
Når: 25. april 2020

Gå til arrangement

Sie Gubba blir 25 år i 2020. Dette skal markeres med konsert i Meyergården Spektrum 25. april. Billetter i salg nå!

Countryrockerne i Sie Gubba, har i 25 år vært et av landets travleste festband. De har spilt i hver ei bygd, tettsted eller by over hele landet. Gitt ut 11 plater, flere singler, deltatt i MGP, samt innehatt 1.plassen på VG-lista med hele 3 ulike album.

I 2020 blir de svært synlige for det Norske folk, gjennom release av masse ny musikk, og stor jubileumsturne. Med sin kombinasjon av trønderske tekster, drivende felespill, og allsang-refreng fra start til slutt, er dette en solid underholdnings-maskin som kommer på besøk.

Lørdag 25. april står de på scenen hos Meyergården. Dette blir tidenes vårfest under tak på Helgeland. Ta med deg dine venner, møt opp, og syng med.

Vi gleder oss:-)

20:00 dørene åpner
Aldersgrense 18 år

Billetter

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.