fbpx
Sebastian Zalo
  • Konsert

Sebastian Zalo & Gus Polden

Event
Hvor: Rana , Park 22, Byscena
Når: 7. mai 2022

Gå til arrangement

United Stage og Xenon Sound presenterer:

VI SKAL UT

Sebastian Zalo og Gus Polden har et helt unikt samarbeid. De er ikke bare gode venner, de har også en vanvittig musikalsk kjemi. De siste årene har de skrevet utallige låter og herjet scener sammen. Og det er på scenen Sebastian Zalo og Gus Polden liker seg best, med en magnetisk scenetilværelse trekker de publikum inn i sitt univers.

Nå legger de ut på turné sammen, og skal besøke en variasjon av scener, alt fra pizzarestauranter til store kulturhus står på plakaten. De ønsker å komme nærmere sitt publikum og treffe dem i sitt eget miljø.

Den 23 år gamle Hortensgutten Sebastian Zalo er godt i gang med å sette sitt preg på det Norske musikklandskapet. Han har en sjelden evne til å balansere det såre og det selvsikre, noe som gjør musikken hans både fengende og folkelig. Talentet sin karisma har allerede skapt unike relasjoner med lyttere gjennom musikken og opptredener på steder som by:Larm, Øya, Lindmo, De Neste, & P3 Live. Forårets meritter ble konkludert i nominasjoner som «Årets Nykommer» på «P3 Gull» og «Årets Gjennombrudd» på «Spellemann». Men pangstarten er dog akkurat det – kun starten på en mangfoldig og berikende reise.

Med seg på turné har han Gus Polden, en uanstrengt historieforteller og eminent musiker. 25 år gamle Gus Polden fra Nøtterøy har de siste årene vist seg som en svært dyktig låtskriver og multi-instrumentalist, etter å ha skrevet og laget musikk med andre artister. Han debuterte som soloartist høsten 2021, og har så langt gitt ut låtene: Hardere Vær, Over og Olivengrønn.

United Stage og Xenon Sound presenterer:

VI SKAL UT

Sebastian Zalo & Gus Polden har et helt unikt samarbeid. De er ikke bare gode venner, de har også en vanvittig musikalsk kjemi!
De siste årene har de skrevet utallige låter og herjet scener sammen. Og det er på scenen Sebastian Zalo og Gus Polden liker seg best, med en magnetisk scenetilværelse trekker de publikum inn i sitt univers!

🎟️ https://park22.hoopla.no/sales/1384396269

Publisert av Park 22 Byscena Torsdag 11. november 2021

 

Dørene åpner: 19:00.
Konsertstart: 20:00.
Aldersgrense: 18år.
Stående konsert. Åpen bar før, under og etter konsert.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.