fbpx
Kunstplakater
  • Kunst
  • Workshop

Scene UNG

Event
Hvor: Meløy , Kulturfabrikken Meløy
Når: 16. november 2019

Gå til arrangement

Scene UNG kurshelg 16.-17. november er ei helg med ulike kreative verksteder for ungdom fra 8. trinn til 3. klasse videregående skole. Lørdag 16. november inviterer vi til åpen scene.

Meld deg på ett av kursene innen 8. november til servicetorget Meløy kommune telefon 75710000 eller på mail til postmottak@meloy.kommune.no :

  • Gatekunst/graffiti med RAMPESTREK: I dette verkstedet får du lære om gatekunstens utvikling, og prøve å male både tradisjonell graffiti og sjablongkunst. Hovedmålet for verkstedet er å dekorere en vegg inne på Kulturfabrikken sammen med RAMPESTREK
  • Låtskriverkurs med Silje Halstensen (BENDIK): Siden BENDIK for alvor begynte å markere seg i 2012 har hun utgitt flere kritikerroste album og spilt hundrevis av konserter. Nå skal hun lære ungdom i Meløy å skrive gode låter!
  • Fotokurs med Ronny Østnes: Bli med på morsomme fotodager og lær å ta de gode bildene. Kurset har ingen krav til spesielt fotoutstyr og du kan gjerne fotografere med mobiltelefon.

Kursene er lagt til Kulturfabrikken Meløy, og varer ca 5-6 timer begge dager, inkludert felles lunsj.

Kursene støttes av UKM og NOPA

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.