fbpx
  • Barnevennlig
  • Mat & drikke
  • Sosialt
  • Workshop

Sanke og matverksted for ungdom

Event
Hvor: Vega , Vega Verdensarvsenter
Når: 19. juni 2021

Gå til arrangement

Sanke- og matverksted for barn og ungdom i alderen 11 til 14 år.
Her får deltakerne ta del i sanking og bearbeiding av ville vekster som vi finner i fjæresonen, i havet, langs husvegger, i grøftekanter og i skogen. Oppmøtested blir ved lavvoen utenfor verdensarvsenteret, og alle må ha med godt fottøy – og gjerne badetøy om det er fint vær. Som avslutning på workshopen vil vi dele et måltid basert på spiselige vekster fra Vega. Oversikt over plantene vi møter på, et oppskriftshefte og en bomullspose til sanking får bli med barna hjem.

Verkstedet er endel av prosjektet«Med stein og plante rundt åpen flamme» er et prosjekt som tar utgangspunkt i Vegas rike planteliv og er inspirert av samiske sanke og mattradisjoner. Kunstnerne Karoline Sætre og Øyvind Novak Jenssen (duoen KVAE & BARK) sanker og høster fra naturen og viser sine utforskninger i en installasjon knyttet til en lavvo utenfor verdensarvsenteret.

21. og 22. juli blir det åpent matverksted hele dagen med Kvae og Bark alias Karoline Sætre og Øyvind Novak Jenssen ved l eller inne i lavvoen alt etter vær.

Påmelding her!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.