fbpx
  • Konsert

Sandnessjøen Storband: Sounds of Christmas

Event
Hvor: Alstahaug , Kulturbadet
Når: 4. desember 2021

Gå til arrangement

Førjulskonsert med Sandnessjøen storband og våre fantastiske vokalister Marita Øvre-Johansen og Solveig Anita Bygdåsmo.
Få en god start på adventstida! Lad batteriene og få påfyll av oxytocin sammen med Sandnessjøen storband.

Julestemninga settes med en blanding av svingende rytmer og stemningsfulle tradisjonelle juletoner, toppet med våre to fantastiske vokalister Marita Øvre-Johansen og Solveig Anita Bygdåsmo, som hver på sin måte bidrar til å skape julemagi.

Sandnessjøen Storband er et storband med tradisjonell besetning, som i hovedsak spiller jazz- og storbandmusikk. Vi har god blanding av gamle og unge musikere med ulik erfaring. Musikalsk leder er Tove Skjevelnes.

Kveldens repertoar spenner fra tradisjonelle amerikanske julesanger til norske klassikere. De nyeste låtene er arrangert for Sandnessjøen Storband av Jens Wendelboe, storbandlederen fra Stjernekamp.

Marita Øvre-Johansen er Eiendomsmegler på dagen og sanger/skuespiller på fritiden. Hun gjorde en strålende vokal-og skuespillerjobb som Fru Geit i familiemusikalen Ulven og som sanger i Tribute til Tom Waits. Hun er ofte å høre sammen med lokale musikere og band, og i kirken. Hun har vært musikalsk leder for Sirius Gospel og Pianissimo.

Solveig Anita Bygdåsmo er fra Korgen, sanglærer i Hemnes kulturskole. Sunget mye rundt på Helgeland, blant annet med PapaFunk. Er vokalist i Hver gang vi møtes- bandet «Stråmenn».

Det garanteres julestemningen og ei snill stund!

Vi gleder oss!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.