fbpx
  • Konferanse

Samspill skaper vekst-konferansen 2020

Event
Hvor: Rana , Scandic Meyergården
Når: 26. mars 2020

Gå til arrangement

Velkommen til årets konferanse – få nye impulser, faglig påfyll og inspirasjon! Påmelding sendes til post@kph.no.

Nogi åpner ballet
Hemnesartisten Nogi er nå ute med sin første single Long is the night. Bak artistnavnet finner vi Oddmar Nogi Sjåvik fra Hemnesberget, karriereveilederen som endelig har gjort drøm til virkelighet!

Jan-Ole Hesselberg
«Beslutningspsykologi for begynnere»

Jan-Ole er kjent fra TV-suksessene «Folkeopplysningen» og «Typisk deg med Petter Schjerven» hvor han var manusforfatter og på skjermen som fagspesialist. I seriene viser han hvor irrasjonelle vi mennesker kan være og hvor lite vi vet om alt som påvirker beslutningene våre. Jan-Ole er psykologspesialist, PhD-stipendiat, kunnskapsformidler og ledende fagsjef i Stiftelsen Dam. På Samspill får vi lære mer om hvordan vi egentlig tar valg.

Cecilie Thunem-Saanum
«Tid til alt»

Cecilie er en av Norges ledende foredragsholdere innen kommunikasjon og tidsbruk. Hun er også forfatter, rådgiver, mentor, mor og isbader – og hun jobber bredt med både offentlige og private virksomheter. I foredraget får deltakerne konkrete tips for en mer effektiv hverdag, samt teknikker for grensesetting og håndtering av avbrytelser. Hvordan burde du prioritere og kommunisere når “alt” er like viktig? Velkommen til en seanse med Cecilie og lær hvordan du kan ta tilbake kontrollen over egen tid.

Fire Framsnakkere
«Ung på Helgeland»

Helgeland er en stor og mangfoldig region som tilbyr spennende jobber. Likevel er det krevende å tiltrekke riktig kompetanse i konkurranse med de store byene. I samarbeid med arbeidslivet har Kunnskapsparken Helgeland rekruttert 110 unge med høyere utdanning gjennom traineeordningen “Kandidat Helgeland”. Gjennom den nye rekrutteringssatsingen “Heile Helgeland” skal det nå jobbes mer helhetlig med tiltrekking, velkomst og integrering av tilflyttere. Hvordan kan vi sammen sette Helgeland på kartet? Dette er tema når lokale unge stemmer møtes på scenen på Samspill.

Renate Skaue Jørgensen
«Verdien av godt medarbeiderskap»

Dagens arbeidsliv kan oppleves som givende, lærerikt og spennende, men også som krevende og slitsomt. Å jobbe for en kultur preget av godt medarbeiderskap gir jobben merverdi. Med god forankring i teori og med treffende eksempler, bidrar tromsøværingen Renate med engasjerende foredrag om arbeidsglede og medarbeiderskap. Hun er opptatt av at vi skal gå på jobb fordi vi har lyst og ikke fordi vi må. Godt medarbeiderskap gjør en forskjell – la ditt arbeidsmiljø få oppleve det!

Renate skal i tillegg til å holde foredrag, lede oss igjen dagen som konferansier.

Malin Arntsen
«Skaperglede»

Malin Arntsen er en propell av en kvinne, som bestemte seg for å skape et under. Det hele startet da hun fikk sparken som hjelpepleier på aldershjemmet på Rødøy. Da ble perlen på Helgelandskysten skapt, Klokkergården. På skolen slet Malin med dysleksi og hadde dårlige karakterer. Det har ikke hindret henne i å nå sine mål. I dag driver hun en suksessfull reiselivsbedrift og har lansert sin egen kosmetikkserie. Hennes evne til å gjøre gull av gråstein har forbauset mange. Malin formidler sitt budskap ved bruk av humor og gode eksempler – vi garanterer mye latter!

 

Samspillpartnere: Helgeland Sparebank, Rana Blad, Celsa Armeringsstål og NAV Økonomi stønad

  • Tid: 22. oktober kl. 08:30-15:30
  • Sted: Meyergården Spektrum
  • Deltakeravgift: kr. 1990,- pr. deltaker
  • Påmeldingsfrist: 01. oktober
  • Påmelding sendes til post@kph.no

 

Nettside

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.