fbpx
  • Konsert

Salige Syndere – Sundsvollkonserten

Event
Hvor: Vega , Sundsvollstranda
Når: 22. juli 2022

Gå til arrangement

Salige Syndere har ett mål med sine konserter, og det er å få andre til å bli Salige Syndere.
Som den fantastiske Tom Waits en gang sa;
“Jeg liker vakre melodier som forteller meg fæle ting”
Og det er akkurat det Salige Syndere gjør. Salige Syndere er et sammensveiset band bestående av en del glade, over-musikalske raringer.

Disse fine finurlige folka, plukker rytmen, tramper takten og slår på strenger, mens trekkspill og harmonier skaper en tidløs stemning fra en glemt, men etterlengtet tid. Med takt og tone skaper Salige Syndere makaber-vakker musikk, som kan få de mest syndige sjeler til å føle seg i slag, i mens man svinger seg til tonene og svinger seg til rytmen med musikken.
Tekstene fremføres gjennom lidenskapelig og gospel-aktige harmonier, Med innholdet i tekstene belyser Salige Syndere flere spennende temaer som for eksempel, alkoholisme, tap, fortvilelse ,synd, frelse og forsoning.
Det sies at de har musikalske røtter i Norge og Amerika som varer flere generasjoner bakover.

Salige Syndere spiller mer og mer egensnekrede sanger, men de spiller også kjente og ukjente sanger Med sin helt egen vri.
Bandet er inspirert av artister som Bob Dylan, Tom Waits, Johnny Cash, Neil Young, Billie Holiday, Daniel Nordgren samt andre gode norske og amerikanske folketoner. Salige Syndere belyser temaer med sin helt egne syndfulle vri.

Bandet består av:
Magnus S. Jørgensen: Vokal og gitar
Marianne Eide: Vokal og srekkspill
Fredrik Oliver Lauritsen Kjølner: Kontrabass
Karl Angel Hovland: Mandolin, banjo og vokal
Stig André Lund Sømme: Perkusjon

Konserten med Salige Syndere er en del av Sundsvollkonserten. I tillegg til Salige Syndere får du også to andre fantastiske konserter på Sundsvoll denne kvelden;
– Avsluningskonsert for sommerstorbandet og
– To Små Bulgarere
(Se egne omtaler)

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.