fbpx
Jente som holder opp kunst på Træna
  • Marked

Salgsutstilling i Hjella

Event
Hvor: Træna , Hjella
Når: 29. november 2020

Gå til arrangement

Helgeland Museum inviterer til Salgsutstilling i Hjella!
Under årets Kulturminnedager jobbet elever fra Husøy skole og barnehagen sammen med Air kunstner Floortje. Elever ved Husøy skole har malt og laget nye plater til øyas kjente og kjære håndvogner- og disse selges i Hjella denne dagen. 23 PLATER blir lagt ut til salg:) Salgsutstillingen starter 15.30. Inntektene fra salget går til et arrangement for elevene på Husøy skole.

Sammen har de også jobbet med teknikker som sunprint, fotoprosjekt og naturmaterialer og Stop Motion. Stop motion film er laget, basert på artisten Moddi sine sanger og tekster. Alt dette vilbli vist fram og elevene vilfortelle oss mer om Kunstprosjektene på SØNDAG i Hjella.

Vi serverer kakao og noe å bite i til alle som kommer. Spesielt ønsker vi alle barn som har laget kunstverkene velkommen og selvsagt deres foreldre og søsken.

15.30 Velkommen
15.45 Magnus and Vetle holder åpningstale
16.15 Salgsrunde 1 for elevenes foreldre
16.30 Salgsrunde 2 salg av resterende plater

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.