fbpx
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Så som i himmelen

Event
Hvor: Vefsn , Mosjøen Kulturhus
Når: 16. mars 2021

Gå til arrangement

Den svenske suksessfilmen «Så som i himmelen» som fikk hele Norge og Sverige til å le og gråte, ble i 2018 til en hyllet musikal. Nå setter vi opp vår egen nordnorske versjon!

Vi møter den kriserammede dirigenten Daniel, som vender tilbake til barndomsbygda og tar over det lokale kirkekoret. Koret består av helt vanlige mennesker og et persongalleri ulikt hva man vanligvis ser i en musikal. Der forelsker han seg i jenta på lokalbutikken og får kjenner på hva det vil si å virkelig leve fullt ut.

Musikalen blir den største oppsetningen Nordland Teater noen gang har satt opp. I samarbeid med Tromsø Kulturhus, MiNenseblet og Vokal Art.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.