fbpx
  • Festival

Rootsfestivalen 2021

Event
Hvor: Brønnøy , Brønnøysund
Når: 14. juli 2021

Gå til arrangement

Alle arrangementene under Rootsfestivalen foregår i et telt- og uteområde sør for Amfi Havnesenteret midt i sentrum av Brønnøysund. Området er godt tilgjengelig for alle, inkludert for de med fysiske handikap. På kveldskonsertene har de egen rampe for rullestolbrukere, med tilliggende handikaptoalett. En forutsetning for å bruke rullestolrampen, er at det brukes manuell rullestol. Dette for å gi plass til så mange som mulig, da det er begrenset plass.

På dagtid er det konserter innendørs i musikktelt, hvor det serveres mat og drikke. Ingen aldersgrense og gratis inngang.

Kveldskonsertene på Hovedscenen foregår i friluft. For å få tilgang til disse må du ha gyldig billett. Aldersgrensen er 18 år. Festivalen praktiserer gratis inngang for ledsager ved framvisning av gyldig ledsagerbevis.

Festivalområdet er åpent fra kl. 13:00-22:00 på onsdag, og da er det bare gratiskonserter i musikkteltet, uten aldersgrense. Torsdag, fredag og lørdag er åpningstider for dagarrangement 12:00-17:00, og for kveldsarrangement 17:30-01:00. Se program for nærmere info om artister og billetter.

Det er ikke lov å medbringe paraplyer, selfistenger og lignende. Det samme gjelder flasker, termoser, stoler, våpen, mat & drikke. Vesker og ryggsekker vil bli undersøkt ved inngangen og forbudte gjenstander blir beslaglagt.

Er det noe du lurer på, stort eller smått, ta kontakt med festivalledelsen!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.