fbpx
  • Konsert

Ronja – Loving you was dangerous

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 25. juni 2021

Gå til arrangement

Ronja Larsen, bruker musikken til å bearbeide erfaringer fra oppveksten sin. Mange av tekstene tar for seg hvordan det er å vokse opp som et løvetannbarn. Hun tar også for seg det hverdagslige og de små gledene og sorgene som følger med det. Ronja har fått en stor gave; og det er stemmen hennes. Hun sier at musikken er en måte å sette ord på tema som er tabubelagte eller stigmatiserende.

Etter å ha spilt for fulle hus i teaterforestillingen Doajvvo – håp, kommer hun nå til Park 22 Byscena for å dele sin fantastiske stemme gjennom egenkomponerte låter.

Mange har hørt Ronja synge for Kongen og Dronningen i fbm. med deres gullbryllupsfeiring i 2018. På Byscena på Park 22 tar Ronja med seg et knippe av topp musikere og deler sine egne låter innen sjangeren nordnorsk visepop. Inn i mellom det egenkomponerte kommer hun nok til å krydre konserten med noen cover-låter. Det er bare å glede seg!

Dører: 18:00 Konsertstart: 19:00 Aldersgrense: 20 år. Bar med alle rettigheter holder åpent før og etter konsert.

Vi ivaretar smittevern og oppfordrer også alle til å vise hensyn, holde avstand og vaske hendene. Det er bord og bordservering på denne konserten.

SMITTEVERN: Park 22 har som arrangør som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Utover de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering og tidligere sjenkestopp enn normalt. Dette betyr at alle som skal drikke alkohol må i fbm. første bestilling også bestille mat. De har skreddersydd en rett for anledningen. Alkoholservering stenger kl. 22:00. Alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord. Denne plassen må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.