fbpx
Bandet - RBK
  • Konsert

Romjulskonsert med RBK Trio

Event
Hvor: Dønna , Fryseriet Pub
Når: 29. desember 2020

Gå til arrangement

RBK – klare for avspark. Ett band, tre musikere og til sammen nærmere hundre års erfaring. Når Roger Einmo, Bjørn Olaisen og Kenneth Pedersen samles under RBK -fanen, graver de dypt på jakt etter de gode låtene- som setter folk i god stemning. RBK-TRIO Spiller coverlåter, og skryter ikke på seg at de skal erobre verden med egne låter. Låtene du får høre har du garantert hørt før, og kommer fra artister som bla. Kent, Roxette, Robbie Williams, James Blunt, Status Quo og selveste Elvis! RBK fremfører alt live – dette er ekte vare. Her er ingen bokser og dippedutter som låter plastikk. Fremføringen er pakket inn i trio-formatet og fremført som om det ikke fantes noen morgendag. Bandet gleder seg over de stadig positive tilbakemeldingene de får fra publikum og arrangører. Denne jula opptrer de på Dønna på Fryseriet. Dette er det nærmeste du kommer fest på lokalet i år. RBK kommer til Fryseriet, kommer du?

50 billetter slippes nå.
250kr pr. Billett
For kjøp av billetter kontakt på tlf. 951 07 364

Fryseriet har åpent fra kl. 20.00-00.00
Innslipp fra kl. 20.00-22.00.
Velkommen

 

 

 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.