fbpx
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Riksteatret – Peer Gynt

Event
Hvor: Vefsn , Mosjøen Kulturhus
Når: 21. oktober 2020

Gå til arrangement

Opplev Anders Baasmo som Peer Gynt i Ibsens mesterverk!
Riksteatret samler noen av landes beste skuespillere i en helt ny versjon av Peer Gynt. Regissør Ole Anders Tandberg går tett på personene i Ibsens mesterverk. Hva skjer med vår oppfatning av Peer Gynt når vi kommer tett på, hjemme i kjøkkenet hos Peer? Hvem var han egentlig, og hvorfor flyktet han alltid fra seg selv?

–Jeg har alltid hatt lyst til å spille Peer Gynt, sier skuespiller Anders Baasmo. – Hvis vi gjør det på den riktige måten, tror at jeg at vi kan komme nærmere kjernen, nærmere det stykket egentlig handler om. Jeg håper vi kan lage en forestilling som gjør at folk kan kjenne igjen mer av seg selv i Peer.
Anders Baasmo setter seg i turnébussen sammen med Gisken Armand, Ola G. Furuseth, Jan Sælid og Thea Lambrechts Vaulen.
Riksteatrets forestilling er et spennende møte med Ibsens klassiker – en forestilling for alle, enten du er Ibsen-kjenner eller møter Peer for første gang.
På scenen. Anders Baasmo, Gisken Armand, Ola G. Furuseth, Jan Sælid og Thea Lambrechts Vaulen

Team:
Regissør: Ole Anders Tandberg, Scenograf: Erlend Birkeland, Kostymedesigner: Maria Geber, Lysdesigner: Elisabeth Kjeldahl Nilsson, Komponist: Joel Sahlin, Dramaturg: Øyvind Berg og Produsent: Emnet Kebreab
Av Henrik Ibsen. Bearbeidet av Ole Anders Tandberg. Oversatt av Øyvind Berg.
Forestillingslengde: 2 timer 20 minutter (inkludert pause).

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.