fbpx
  • Konsert

RBK Trio

Event
Hvor: Brønnøy , Kred
Når: 26. mars 2022

Gå til arrangement

Ett band, tre musikere og til sammen nærmere 100 års erfaring.
Når Roger Einmo, Bjørn Olaisen og Kenneth Pedersen samles under RBK-fanen, graver de dypt på jakt etter de gode coverlåtene som folk skal kunne kjenne igjen og synge med på
.
RBK skryter ikke av egne låter eller at de skal erobre verden. “Guttene” i RBK har vært gjennom disse fasene og funnet seg til ro med at de trives med å spille for folk som bare vil lytte og ha ei god stund sammen.
På konsert med RBK får du høre låter av artister som for eksempel Kent, Robbie Williams, James Blunt, Status Quo og mange flere.

Når RBK spiller er det ingen bokser eller «duppeditter» som farger fremføringen. Fremføringen er pakket inn i trio-formatet og fremført som om det ikke fantes noen morgendag. Tilbakemeldingene fra RBK sine opptredener er gjennomgående gode og bandet er dedikerte i forhold til det de holder på med.

Bandet har følgende sammensetning:
Kenneth Pedersen – Vokal og trommer
Roger Einmo – Gitar og kor
Bjørn Olaisen – Bass og kor

Stikk innom på party på Kred!
cc: 200,-

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.