fbpx
  • Film

Rana filmklubb: Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa

Event
Hvor: Rana , Kulturhuset Mo
Når: 28. november 2019

Gå til arrangement

Jula nærmer seg og dette skal markeres på Kulturhuset Mo. I den forbindelse viser Rana Filmklubb julefilmen Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa. Dette er en stop-motion dukkefilm, basert på karakterer fra Kjell Aukrusts kjente og kjære univers.

Jula nærmer seg ikke bare i Rana. Også for våre venner i Flåklypa står jula for dør, og et dypt og inderlig ønske om snø til jul, inspirerer oppfinner Reodor Felgen til å bygge en snømaskin. Og ikke en hvilken som helst snømaskin, men verdens kraftigste snømaskin. Dessverre er det ikke bare bare å tukle med naturen, og etter at en ivrig redaktør tjuvlåner snømaskinen, må vennene Solan og Ludvig til pers for å redde Flåklypa fra en skikkelig snøstom. Klarer de det før jul?

Filmstart 18.00, før filmen er det en kort introduksjon.

Visningen er gratis og åpen for alle. Selv om dette arrangementet er gratis, vil det være mulig å kjøpe filmklubbmedlemskap. Vi selger allerede nå semestermedlemskap for vårsemesteret 2020. Medlemsskap i filmklubben kan også kjøpes i julegave.

Som vanlig selges det forfriskninger i baren, og du får popcorn helt gratis. Velkommen!

Tittel: Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa
Regissør: Rasmus A. Sivertsen
Lengde: 1 time og 16 minutter
Sjanger: Familiefilm, julefilm
Skuespillere: Reodor Felgen, Solan Gundersen, Ludvig m.fl.
Norske stemmer: Trond Brænne (Reodor Felgen), Trond Høvik (Ludvig), Kari-Ann Grønsund (Solan Gundersen), Kåre Conradi (Frimand Pløsen), Jon Brungot (Melvind Snerken), Anders Bye (Presseroboten) m.fl.
Land: Norge
År: 2013
Aldersgrense: Tillatt for alle

Se trailer her: https://youtu.be/nkIyFj0NIT0

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.