fbpx
Filmplakat til Have you seen my movie
  • Film

Rana filmklubb: Have you seen my movie?

Event
Hvor: Rana , Kulturhuset Mo
Når: 13. mai 2020

Gå til arrangement

Enhver filmelskers våte drøm? Regissør Paul Anton Smiths sammenklipp av scener fra mer enn 100 filmer er kanskje det, og er intet mindre enn enestående hva gjelder research-, klippe-og lydarbeid. Filmen har ikke rolleliste med skuespillere, men rulleteksten lister opp titlene på filmene klippene er hentet fra. Du kan prøve å gjette underveis hvilke filmer det blir vist klipp fra, og samtidig bli overrasket over hvor mye film du har sett.

«Have You Seen My Movie?» handler om filmopplevelsen fra begynnelse til slutt. Filmene på lerretet, opplevelsene og reaksjonene blant publikum hører sammen. Her er klipp fra mange filmklassikere: Annie Hall, The Last Action Hero, Cinema Paradiso, The Majestic, 81/2, Cape Fear, Singin` in the Rain, A Star is Born, Clockwork Orange, Bonnie og Clyde, Inglorious Bastards og mange, mange flere.

Om arbeidet med å lage filmen forteller regissøren at han så igjennom tusenvis av filmer på leting etter scener som fant sted på kino- Det viste seg å være mange, nesten som sider revet ut av manus, uten klar mening for handlingen i filmene. Dette ville han sette sammen som en helt egen fortelling om film. Resultatet er en fest for filmfans. Her er filmmagi å finne for oss som lar oss rive med og føres hen av følelsene fra scene til scene. Du kan bli hooked!

STED: Kulturhuset Mo (Park 22)
Dørene åpner 18:00, filmen startes 18:30

Før filmstart vil det være en kort introduksjon av filmen.

For å se film hos Rana filmklubb må du være medlem. Vi selger medlemskap i døra. (Vi tar vipps og cash).
– Semestermedlem: kr 250,-
– Semestermedlem student/under 26: kr 100,-
– Medlem og se en film: kr 100,-

Som vanlig selges det forfriskninger i baren. Velkommen!

Tittel: Have You Seen My Movie?
Regissør: Paul Anton Smith
Lengde: 2 timer og 16 minutter
Land: Storbritannia, Canada
År: 2016
Aldersgrense: 12 år

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.