fbpx
En blodig Anna med ei stor godterstang i hendene
  • Film

Rana Filmklubb: Anna & the Apocalypse

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 2. desember 2020

Gå til arrangement

MERK: Rana Filmklubb forholder seg til FHIs retningslinjer for smittevern. De tar derfor et lite forbehold om at smittesituasjonen kan ha endret seg innen dette arrangementet. Holder deg oppdatert på arrangementsiden på Facebook.

Det begynner å nærme seg jul, folk vil komme i julestemning men, men det er ikke tvil om at året har vært langt og pandemi er nok noe mange vil ha i bakhodet når året skal oppsummeres.

Derfor har Rana Filmklubb bestemt seg for å slå to hoder med samme balltre! Som årets juleavslutning vil de vise ANNA AND THE APOCALYPSE!

ANNA AND THE APOCALYPSE er intet mindre enn en zombie-julefilm-musikal. Dette høres kanskje veldig rart ut men filmen har en uendelig mengde sjarm, overraskende god musikk og masse julepynt, nisseluer og alt man trenger for å sette i gang feiringa!

Anna Shepard er i ferd med å fullføre videregående skole og har lyst til å ta seg et friår før universitetet. Dette går ikke helt greit for far, Tony. Annas klassevenner har også sine utfordringer og problemer. Bestevennen John er hemmelig forelska i Anna, Chris vil bli filmskaper men sliter med gode ideer og utvekslingsstudenten Steph er i krig med viserektoren Mr Savage. Så, dagen før siste skoledag bryter zombie-apokalypsen ut!

ANNA AND THE APOCALYPSE er en film som godt kan beskrives som en krysning mellom High School Musical og Shawn of the Dead. Dette er en unik film som virkelig er verdt å få med seg!

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=dfWIfwKJ7vA&t=1s

England, 2017
Tittel: Anna and the apocalypse
Regi: John McPhail
Med: Ella Hunt, Malcolm Cumming, Sarah Swire, Christopher Leveaux m.fl.
Manus: Alan McDonald og Ryan McHenry
Språk: Engelsk, norsk tekst (bekreftelse kommer)
Lengde: 1 time 48 minutter
Sensur: 15 år

—-
STED: Park 22 Byscena
Dørene åpner 18:00, filmen startes 18:30
Før filmstart vil det være en kort introduksjon av filmen.
For å se film hos Rana filmklubb må du være medlem. De selger medlemskap i døra. (Vi tar vipps og cash).
– Semestermedlem: kr 250,-
– Semestermedlem student/under 26: kr 100,-
– Medlem og se en film: kr 100,-
Som vanlig selges det forfriskninger i baren. Velkommen!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.