fbpx
  • Festival
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Rabagast Impro

Event
Når: 6. juli 2020

Gå til arrangement

Rabagast Impro ble etablert våren 2018, og har siden den gang presentert forestillinger av alle slag rundt omkring i Trondheim og ellers i Norge. Hovedgesjeften er improviserte teaterforestillinger, hvor ingenting er planlagt, og hvor alt skapes der og da sammen med publikum. Trioen består av Emil Husby, Martine Utne og Steffen Fagerbakk, som til sammen har over 20 års erfaring med improvisert teater. Rabagast har deltatt ved internasjonale improfestivaler og er kurset av internasjonalt anerkjente impropedagoger. Ved siden av forestillingene arrangeres også kurs for bedrifter, skuespillere og andre improinteresserte. For tiden spilles det faste forestillinger på Antikvariatet på Bakklandet og Lokal Scene i Midtbyen.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.