fbpx
Meditasjon på brygge ved vannet
  • Trening / Sport

PUSTEROM: Adventsyoga

Event
Hvor: Herøy , SKOLO
Når: 3. desember 2021

Gå til arrangement

Fredag 3. og 17. desember kl. 17-19.00 i gymsalen.

Påmelding via denne lenken

Velkommen til yoga på Skolo i førjulstida, skreddersydd for å finne hvilepulsen i en tid som fort kan preges av høye skuldre. Advent er nettopp ventetid; vi fyrer i peisen og inviterer til to rolige yogaklasser med egentid til deg. Camilla vil guide oss gjennom en herlig stund med rogivende pust, myke yogaøvelser som løsner opp i stress og spenninger, og en lang avspenning tilslutt som vil hjelpe oss å sette alle tanker på pause og finne dypere tilstedeværelse og ro.

Ingen yogaerfaring er nødvendig, kom som du er. Yogaklassene passer for alle som ønsker å koble av og finne ro.

Ta på myke, varme klær, ta med egen matte og gjerne et pledd og en pute, om du har. Vi har også noe utstyr til utlån.

Camilla Solvang Hansen bor her på Seløy og er yogalærer og hadde sitt første møte med yoga i 2005. Hun har sin grunnutdannelse fra Oslo Yoga, en av Norges største yogaskoler, og hun har flere fordypninger i bl.a Mindful Restorative yoga. Camilla er gjennom Pusterom Yoga særlig opptatt av formidle yogaens potensiale til å støtte oss til å roe ned, skape et rom til å bare være; som en motsats til en ofte travel hverdag. Gjennom oppmerksomhet på pust, bevegelse og hvile kan vi finne ro, stillhet, og få bedre kontakt med oss selv og det som er viktig for oss. )

Maks 15 personer.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.