fbpx
  • Konsert

Publiners ser seg tilbake

Event
Hvor: Brønnøy , Brønnøysund Samfunnshus
Når: 19. mars 2022

Gå til arrangement

Våren 2018 tok Publiners pause på ubestemt tid. Da de startet opp igjen var Per Arne Karlsen kommet inn på trommer. Roy Bjørnli var med i bandet fra 1998 til sommeren 2018. Helt siden da har planen vært at bandet skulle ha en konsert der avgangen til Roy ble skikkelig markert som en verdig avslutning. Dessverre har dette blitt utsatt flere ganger på grunn av Covid-19.
Nå ser det imidlertid ut til at det kan arrangeres konserter med fullt innslipp igjen. Hurra! Det passer også bra at konserten kan gjennomføres samme året som Publiners kan feire 25 år som band. Roy har vært med i 20 av disse, og har vært veldig viktig for det lydbildet og uttrykket Publiners har vokst inn i gjennom alle disse årene.
Denne konserten vil derfor bli litt spesiell. Publiners kommer til spille låter plate for plate krydret med historier fra de årene de har holdt på. Det kan bli en følelsesladet og mektig stund for alle som har fulgt bandet fra 1997. Dette blir en spesiell konsert for bandet, og vi at folk kommer ut av hulene sine og virkelig feirer at vi nå kan møtes på konserter igjen. Publiners håper på fullt hus, og lover en super konsert!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.