fbpx

Publiners og Helgeland Sinfonietta – Jubileumskonsert

Event

Publiners fyller 25 år i 2022! Som en av markeringene dette året, har de fått arrangert 16 låter for Publiners og strykeoktett. Arrangementene er fordelt på to forskjellige musikere. Disse to er:

  • Bjørn Andor Drage, en kjent komponist, musiker, konsertorganist og musikkonservatorieprofessor, opprinnelig fra Saltdal, men nå bosatt i Bodø. Han har også samarbeidet med Publiners tidligere.
  • Petter Vågan er en musiker fra Brønnøysund, bosatt i Trondheim. Han er utdannet ved jazzlinja på NTNU der han har graden utøvende master. Petter er bandleder, vokalist og gitarist i elektropopbandet The Fjords.

Dette er et samarbeid med Helgeland Sinfonietta, og Trond Wika har satt sammen en flott bukett musikere til en strykeoktett.

Publiners er kjente for låter som «Bær Me Over», «Maja», «(Kj)Ærlighet», «Toft» og «Te Stein», og ønsker med denne konserten å vise nye sider med låtene sine, og at publikum skal få en litt annerledes konsertopplevelse enn det de er vant med fra denne gjengen. Dette vil du ikke gå glipp av!

 

Sted: Mosjøen Kulturhus

Dato: 20. oktober

Tid: kl. 20.00

 

Gå til arrangementet

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.