fbpx
  • Gratis
  • Konsert
  • Naturopplevelse

Pianocean

Event
Hvor: Vega , Nes Brygge
Når: 23. juli 2022

Gå til arrangement

Med Vega som scene er vårt slagord – og omgitt av vann på alle kanter må vi selvfølgelig også ta i bruk havet når vi skal presentere vårt program for publikum. Vegadagan ønsker velkommen til en helt spesiell konsert på Nes brygge:
Pianocean er et kunstnerisk og maritimt prosjekt som består av pianoet og stemmen til Marieke Huysmans-Berthou. Som navigatør, pianist, låtskriver, seiler hun verden rundt fra havn til havn for å holde konserter. Fra seilbåten som ligger ute i sjøen spiller hun på sitt piano fra akterdekket, mens publikum nyter konserten fra brygga. Hver anløpshavn gir næring til sangerens kunstneriske univers, og når hun kommer tilbake fra hver turné spiller hun inn et album. Pianocean ønsker å være ambassadør for en fri internasjonal kultur, levende, delt utenfor havet. Om bord på Lady Flow-seilbåten har Marieke som mål å reise verden rundt for å oppdage kulturene og historiene. Formålet kunne ikke passet oss bedre! Velkommen til en konsertopplevelse utenom det vanlige !
Sjekk ut www.pianocean.org
—–
Konserten er GRATIS!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.