fbpx
  • Konsert
  • Sosialt

Petter Vågan – konsert i Brønnøysund

Event
Hvor: Brønnøy , Forsamlingslokalet
Når: 7. desember 2022

Gå til arrangement

PETTER VÅGAN SOLO på Forsamlingslokalet. Dette blir magisk!
Hvis du får en død piksel på den optiske linsen på digitalkameraet ditt, vil du få en svart prikk på alle bilder som tas med kameraet. Petter Vågan bruker dette som en metafor for depresjon på tittelsporet på debutalbumet hans som kom ut 15.oktober 2021, Dead Pixel. Sangen tar deg med gjennom et fotoalbum mens den beskriver hvor den svarte prikken befinner seg midt i viktige personlige hendelser. Historien gis et musikalsk fartøy i form av kammerfolk med en strykekvartett, varsom og virtuous trompet over et henrivende arrangement, myk behersket vokal, akustisk gitar og konseptuelle tekster.
Fremført av et nydelig utvalg av musikere fra norges anerkjente jazz- og klassiskmiljø, er resultatet en finstemt blanding av tradisjonell historiefortelling, visesangens nakne presisjon, lyd- og klangsensibiliteten til elektroakustisk improvisasjon og en klar kunstnerisk visjon. Petter Vågan er en vokalist og gitarist fra Brønnøysund bosatt i Trondheim. Etter en mastergrad i elektroakustisk friimprovisasjon på jazzlinja i Trondheim, en rekke utgivelser innen jazz og beslektet og et lite popeventyr med bandet hans The Fjords sluttes sirkelen med denne utgivelsen med navn Dead Pixel. Et album hvor viser smelter sammen med improvisasjon, droner og avant-pop. Petter har også vært musiker i band som Ingrid Helene Håvik, Ida Jenshus, Ola Kvernberg, Eirik Hegdal, Trondheim Jazzorkester og mange flere.
Vi er henrykt over å ønske Petter Vågan velkommen heim, for å gi oss en av de aller fineste kveldene i desember! Dette blir en varm og inderlig kveld hvor julekjas og -mas kan glemmes fullt og helt.
Alle våre konserter blir til med støtte fra Kulturrådet

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.