fbpx
  • Barnevennlig
  • Kunst
  • Sosialt
  • Workshop

Peacepainting – maleverksted for barn

Event
Hvor: Vega , Vega Kirke
Når: 18. juli 2022

Gå til arrangement

Peacepainting er et maleverksted for barn i alderen 8 – 12 år.
Verkstedet varer 1 dag og vi starter med å snakke om hvordan jorda har det i dag og hvordan vi mennesker har det med oss sjøl. Har vi fred? Har vi krig? Har vi glede? Har vi sorg? Hva er det som er viktig for oss som barn på jorda? Hva er det som er viktig for oss på det stedet der vi bor? Så slipper vi taket i temaene litt og lar det surre i bakhodet mens vi utforsker med farger og strøk.
I Peacepainting er vi opptatt av farger og hvordan fargene spiller inn når vi skal male. For maling handler aller mest om farger.
Vi maler med flotte kunstfarger i akryl på stødige treplater og med gode pensler. Bildene blir til en flott utstilling som blir stående under Vegadagan. Ett av bildene får du og med deg hjem direkte.
Instruktører er Vibeke E Steinsholm pluss en instruktør fra Peacepainting som foreløpig ikke er avklart.
Tid: 1 dags verksted, mandag 18. eller tirsdag 19. juli, kl 11-15. (Maks antall 10 stk per dag)
Sted: Vega kirke.
Kursavgift: 300,- (inkluderer materialer – maling , plater, papir og utstyr, frukt og drikke)
Ta med egen matpakke.

Peacepainting er en norsk ideell organisasjon som bruker kunst for å jobbe for likestilling. Les mer om Peacepainting her: https://www.peacepainting.org/peacepainting

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.