fbpx
  • Konsert

Pål Are Bakksjø (Tynn Symfoni)

Event
Hvor: Rana , Teatercafeen, Nordland Teater
Når: 21. april 2022

Gå til arrangement

Pål Are Bakksjø (Tynn Symfoni)

En samspilt gjeng musikere med Pål-Are Bakksjø i spissen er Tynn Symfoni. Navnet kommer fra ei tekstlinje i sangen med samme navn, den er å finne på albumet “Omveien, sannheten og livet” som kom i 2017.

Pål-Are stortrives lengst fremme på scenekanten og serverer publikum små lyriske øyeblikk og en overflod av spissfindig og tettsittende humor. Det er balansen mellom treffsikker humor og de mjuke øyeblikk som gjør at Bakksjø får så gode tilbakemeldinger fra publikum!

Pål-Are Bakksjø er en musiker/tekstforfatter bosatt i Bodø. Skriver egne tekster og musikk. Gjør ellers frilansoppdrag som sanger/pianist, instruktør og arrangør. Har turnert med Ola Bremnes, Ragnhild Furebotten, Susanne Lundeng etc.

Pål-Are Bakksjø, vokal/ gitar/tangenter

Kriss Stemland, tangenter/gitar/sang

Christo Stangness, bass/sang

Tage Vedal, trommer/sang

Brynjar S. Erdahl, lyd/teknisk

(Foto: Bjørn Leirvik)

Klokkeslett: 20.00

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.