fbpx
Igor Dunderovic på scena
  • Gratis
  • Konsert

På feil side av låven v/Igor Dunderovic

Event
Hvor: Meløy , Meløy bibliotek
Når: 7. november 2019

Gå til arrangement

PÅ FEIL SIDE AV LÅVEN

Igor Dunderovic a.k.a. Yngvar Dundervik er norsk/bosnisk visesanger og dramatiker spesialisert på norske tradisjoner og utlendigenes møte med de. Han synger om sine fettere: Ali Baba, Baba Lille Lam, Lam nam fra Vietnam, lille fetter Eddyerkov, og om den store norske låven som i 1274 ble bygget av fyr en som hette Magnus Lagabøte. Med sine sanger har han vært i P1, P2, P3, God Morgen Norge, God Ettermiddag Norge, Norske Talenter, Eides Språksjov og gjestet samtlige norske fylker før fylkessammenslåingen. Unntatt Svalbard. Det finnes ingen asylmottak på Svalbard.

Ellers, spellemannsnominert for beste barneplate (2014), kåret blant 100 mest innflytelsesrike mannlige forbilder med minoritetsbakgrunn i Norge (Utrop 2015), varmet opp scenen for Erna Solberg i Lom, for Jens Stoltenberg på Gol, og ikke minst for Ari Behn i en leilighet på Grønland (Grønland i Oslo). Gift med ei ekte trønderjente, og pappa til to barn født på St Olavs.

Hvor? på Meløy bibliotek
Når? 7. november kl. 19
Hvem? Målgruppe er voksne

Inngang er gratis

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.