fbpx
  • Konsert

Øyvind Brække Sextet

Event
Hvor: Hemnes , Jernvaren Hemnesberget
Når: 9. mai 2021

Gå til arrangement

Øyvind Brække Sextet er et helt nytt ensemble bestående av Øyvind Brække – trombone, Jørgen Mathisen – saksofoner, Jacob Young – gitar, Bergmund Skaslien – bratsj, Per Zanussi – bass og Erik Nylander – trommer. Alle skulle være kjente navn på den norske jazzscenen!

Bandet spiller en melodisk og moderne form for jazz, inspirert av moderne skandinavisk og europeisk jazz, så vel som amerikanske utøvere som Bill Frisell, Dave Holland og deres musikk de siste 20 årene. Men musikken har også noen numre hvor arven fra norsk folkemusikk kan merkes, også noen elementer inspirert av klassisk musikk. Bratsjen i bandet danner her et naturlig bindeledd mellom jazzen og slike elementer.

Siden vår bassist blir far i begynnelsen av mai har vi fått med Bárður Reinert Poulsen som erstatter (Poulsen er kjent fra egne prosjekter, Wako og Espen Berg Trio o.a.).

Billettpris medlem kr 200,-
Billettpris ikke-medlem kr 250,-
Ungdom mellom 15 og 25 år gratis, forutsatt ledig plass

Turnéen er støttet av Nordnorsk Jazzforum samt Norsk Kulturråd.
—————
SMITTEVERN:
Hemnesjazz overholder og tilrettelegger for smittevern i henhold til myndighetenes krav. I tillegg til de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering: Alle som skal drikke alkohol må også kjøpe mat. Alkoholserveringen stenger kl. 22:00 og alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord som må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser. Det selges kun 50 billetter.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.