fbpx
  • Festival
  • Konsert
  • Sosialt

Out of SPACE – Out of TIME

Event
Hvor: Træna , Husøya
Når: 10. juli 2020

Gå til arrangement

Vi har latt oss inspirere av geografen Pyteas’ reiser mot nord i år 325 f.Kr. og Edgar Allan Poes dikt «Dream-Land» når vi i år gir havfolket «Out of SPACE – Out of TIME» 10. og 11. juli!

Koronasituasjonen gir oss begrensinger, men også muligheter til å gjøre noe annet mens vi venter på neste års festival. Vi kan teste ut andre lokasjoner og steder å gjøre arrangementer på på Træna. Det er dette vi liker. Det er derfor vi holder på. Vi presenterer et knippe unike acts rundt om på øyene og selger kun 200 billetter til det hele!

Billetter slippes fredag 15. mai kl. 12.00 – UTSOLGT!

Kirkhelleren står ikke tom i år, vi får nemlig besøk av færøyske Eivør. Hennes røtter og musikalske arv kommer fra Havlandet i vest, det ville og dramatiske landskapet på Færøyene. Musikken er kontrastfull med mørke undertoner, villskap og vakre fraseringer. Ur-stemmen og musikken var årsaken til at Eivør ble spurt av BBC og Netflix om å komponere musikk til seriesuksessen «The Last Kingdom».
Det anonyme kollektivet Ute (Uteklubb) bestående av produsenter og DJs arrangerer vanligvis hemmelige raves i skogene på Østlandet. I juli kommer de til Havlandet og i kjent stil er lokasjon hemmelig. I 2018 kåret Natt&Dag dem til beste klubbkonsept og i 2019 brakte de festen helt til Berghain i Berlin. De synes klubbing gjøres best ute i det fri og det mener vi også.

I Museumshagen blir det hagefest. Destillert ildvann fra Myken forvandles til leskende cocktail og det blir havmat på grillen. Vi får besøk av Fredrik Høyer
& DJ Bendik Baksaas, en unik duo, et samarbeid mellom en poet og en techno-artist. Museumshagen får også besøk av Leoparden og Flammer Dance Band som serverer mørk, skitten 70-talls klubbmusikk ispedd funk, jazz og afro beat. It’s going to get sexy as f***!

Foto: Tim Patrick

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.