fbpx
  • Festival
  • Konsert

Orgel i samspill

Event
Hvor: Vefsn , Gilles Garden
Når: 8. juli 2020

Gå til arrangement

Orgel i samspill er et konsept hvor orgelet møter andre instrumenter til unike musikalske kombinasjoner. I denne konserten vil vi få høre orgel sammen med slagverk, og også orgel med strykere. På programmet står musikk av Joseph Jongen, Georg Friedrich Händel, Egil Hovland og Arne Nordheim.

Lars Notto Birkeland er en allsidig musiker med bakgrunn som organist, dirigent, pianist og akkompagnatør. I tillegg til stillinger som kantor i Akershus Slottskirke og undervisningsstillinger ved NMH og Barratt Due musikkinstitutt har han en omfattende frilanskarriere.

Kristoffer Almås er utdannet ved Norges Musikkhøgskole. Han har de siste årene markert seg nasjonalt i slagverksduoen PERCelleh, som både har vunnet Ungdommens Musikkmesterskap, blitt tatt opp i talentprogrammet Crescendo, og hatt flere store oppdrag ved Festspillene i Bergen og Rosendal Kammermusikkfestival.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.