fbpx
dame som synger opera
  • Konsert

Operapub på Herøy Brygge

Event
Hvor: Herøy , Herøy Brygge
Når: 7. november 2019

Gå til arrangement

Torsdag 7. november inviterer Helgeland Operakompani til operapub på Herøy Brygge.

Helgeland Operakompani ble etablert i sommer, og opptrådte for første gang i Sandnessjøen for fulle hus og svært gode kritikker i september. Denne gangen står Herøy for tur. Operakompaniet lover et spennende og variert program, som inneholder perler både fra opera, operette og musikalens verden.

Helgeland Operakompani har som formål å bringe opera ut til folket på Helgeland, og operapub er et konsept som folkeliggjør og presenterer repertoaret på en folkelig måte. Dette er et veldig populært i de større byene, og operaens verden er full av morsomme forviklinger, sterke kjærlighetserklæringer og tragedier. Opera setter hele følelsesregisteret i spill, og passer dermed glimrende inn i pub formatet.

Operakompaniet består av sangerne Anne Sofie Mentzen, Marita Johansen, Kjerstin Sørhaug, Henning Roland Spets, Øyvind Ottesen og pianist Paul-Andrè Nilsen Grande.

Billetter kjøpes i inngangen enten ved kontant eller Vipps.

Billettpris: kr. 100 ,-
Aldersgrense: 18 år.
Dørene åpner kl. 20.00

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.