fbpx
  • Konsert
  • Sosialt

Operapub på Dønnes Gård

Event
Hvor: Dønna , Dønnes Gård
Når: 14. februar 2020

Gå til arrangement

Helgeland OperaKompani inviterer til Operapub på selveste Valentinesdagen, fredag 14. februar 2020 kl 21.00 på ærverdige Dønnes Gård i Dønna Kommune! Dørene åpner allerede fra klokken 20.00. Her presenteres repertoar om dyp kjærlighet, sjalusi, fantastiske tragedier, sorg og festivitas!

Helgeland OperaKompanis besetning for denne aftonen er den lyriske barytonen Andreas Løvdahl Carlsen, tenoren Øyvind Ottesen, bass-barytonen Henning Roland Spets, sopranen Marita Øvre Johansen og sopranen Kjerstin Sørhaug.
Aftonenes pianister er Guro Bræck, Paul-André Nilsen Grande og Marija Druzijanic.

Billettpris er kroner 200,- kontant eller ved vipps og betales ved inngangsdøren. Det er bordreservering og kontaktinformasjon er
donnes.gaard@online.no eller 971 84 379

Velkommen til en aften i Operapubens verden!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.