fbpx
  • Kurs

Omdømmebygging i teori og praksis

Event
Hvor: Lurøy , Lovund Hotell
Når: 7. februar 2020

Gå til arrangement

Hvis det er ett foredrag du bør på med deg i år, så er det nemlig dette! Vi inviterer alle til et fantastisk foredrag om «Omdømmebygging i teori og praksis» spisset mot kommune og oppdrettsnæringen.

Nils Apeland er en av Norges mest erfarne foredragsholdere. Han har flere hundre foredrag bak seg og har 25 års fartstid som kommunikasjonsrådgiver. Nils Apeland har undervist på både BI og Høyskolen Kristiania, der han i 2014 ble kåret til ”Årets formidler” blant 130 faglig ansatte. Han eier og driver Bedre Kommunikasjon der han gir råd om kommunikasjon, omdømmebygging og posisjonering, og er samarbeidspartner med Storm Communications, der Petter Stordalen er en av eierne. Han er også grunnlegger av Talerlisten.

Pris pr. deltaker inkl. lunsj: 1 700 kr
Sted: Lovund Hotell
Når: 07.02.2020, kl. 10.45-13.15

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.