fbpx
  • Mat & drikke
  • Sosialt

ØLsmaking med Raus Bryggeri fra Nesna

Event
Hvor: Meløy , Støtt Brygge
Når: 26. juni 2020

Gå til arrangement

På ølsmaking med RAUS får dere høre historien og filosofien bak bryggeriet vårt. Dere får lukte og smake på ølets ingredienser samtidig som dere får smake på våre tre øl.

Det blir også en reise inn i ølhistorien – hva i alle dager har India med øl å gjøre, og hvorfor tar den norske ølgjæren kveik verden med storm?
RAUS Bryggeri på Nesna hadde oppstart i 2019 og begynte med flaskeproduksjon vinteren 2020.

Bryggeriets visjon er: «Vær raus.» – Enkelt, men allikevel noe å strekke seg etter. Vår måte å være rause på er å brygge et godt øl hvor det ikke spares på smaken, som folk kan nyte i fellesskap. Med øl som RAUS Nordlending og RAUS Øyværing vil vi bygge opp under, og skape stolthet rundt våre verdier og historie her vi bor.
Pris: Kr 350 inkl 3 smaksprøver øl.

Restaurant Gammelbutikken tar imot bestillinger på sjømat til kl 20:30 i restauranten.

Påmelding på mail til: eaa@stott.no.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.