fbpx
  • Konsert

Oddmund Finnseth Kvintett

Event
Hvor: Hemnes , Jernvaren Hemnesberget
Når: 2. mai 2021

Gå til arrangement

Musikken Oddmund kommer ut med nå er noe av det ypperste innen nordisk jazz. For det fremmer moderne swing, med klare røtter i de store jazzmusikernes kunstverden (NHØP, John Coltraine, Ray Brown), samt tar inn latin og brasilianske rytmer – alt for å kunne bevege publikum. Musikken er kjærlighet satt til toner. Låtene er dedikert til familie, venner, kjente og kjære i Oddmunds liv. Han har prøvd å beskrive de han holder nærmest – sitt barnebarn, sin kone, sønnene med flere.

Det som er ekstra flott med denne konsertaftenen er at Oddmund har med seg flere av musikerne som er å høre på plata:
Roger Johansen – trommer
Øystein Norvoll – gitar
Roy Nikolaisen – flygelhorn og trompet
Kåre Kolve – saksofon

Billettpris medlem kr 200,-
Billettpris ikke-medlem kr 250,-
Ungdom mellom 15 og 25 år gratis, forutsatt ledig plass

Konserten er støttet av Kulturfondet.

————–
SMITTEVERN:
Hemnesjazz overholder og tilrettelegger for smittevern i henhold til myndighetenes krav. I tillegg til de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering: Alle som skal drikke alkohol må også kjøpe mat. Alkoholserveringen stenger kl. 22:00 og alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord som må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser. Det selges kun 50 billetter

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.