fbpx
  • Konsert

Nyttårskonsert med Arild Hammerø

Event
Hvor: Leirfjord , På Låven på Ulvangsøya
Når: 11. januar 2020

Gå til arrangement

Vi ønsker dere hjertelig velkommen inn På Låven på Ulvangsøya i Leirfjord, når Arild Hammerø holder nyttårskonsert 11. januar.

Det blir musikk fra tidligere plateutgivelser, og fra kommende plate, samt noen gode klassikere.

Arild er komponist, gitarist og vokalist. I tillegg til å være soloartist, spiller han i band som Atlanter, Hammer & Hersk, og Tenderton. I 2020 kommer flere prosjekter. I februar slippes plata «Home Free» av artisten Ketil Hansen, hvor Arild har vært gitarist og produsent. I tillegg samarbeider han blant annet med forfatter Endre Ruset, og det amerikanske bandet Faun Fables. Han har en mangesidig stil, og spiller akustisk og elektrisk gitar, synger på morsmål og andre mål, og stilen spenner fra rock, vise, gitarinstrumentaler, progrock og blues. I mai kommer hans andre soloplate.

Det har blitt kjøpt inn ekstra varmekanon, så vi satser på at det blir varmt på låven.
Enkel servering av drikke og snacks.

Pris kr 200. Påmelding ved innbetaling på vipps til 97145069, eller til konto 4100.10.99718. Begrenset antall plasser. 🙂

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.