fbpx
Fra filmen Dolittle
  • Film

Norgespremiere : Dolittle – engelsk tale

Event
Hvor: Alstahaug , Kulturbadet Kino
Når: 17. januar 2020

Gå til arrangement

Storslått familiefilm med Robert Downey Jr.
Filmen vises med norsk tale i helgen 🙂

Eksentriske Dolittle (Robert Downey Jr.) har evnen til å snakke med dyr, og har gjort det til sin livsoppgave å bli dyrenes beste venn og lege. Mennesker har han på sin side lite til overs for. Men når dronningen blir alvorlig syk, blir Dolittle nødt til å legge ut på en lang, eventyrlig reise til en mystisk øy, for å finne den eneste medisinen som kan redde henne. Med seg på ferden har han flere av sine trofaste dyrekompanjonger, deriblant den nervøse gorillaen, Chee-Chee, den munnrappe papegøyen, Polynesia, og den godmodige isbjørnen, Yoshi. Et storslått filmeventyr for hele familien!

Fakta
Norgespremiere 17.01.2020
Originaltittel Untitled Doctor Dolittle Project
Sjanger Komedie Familiefilm
Skuespillere Robert Downey Jr.Michael SheenEmma ThompsonOctavia SpencerRami MalekRalph FiennesMarion CotillardSelena GomezAntonio BanderasJohn Cena
Regi Stephen Gaghan
Manus Stephen Gaghan
Nasjonalitet USA
Originalspråk Engelsk
Produksjonsår 2018
Distribusjon United International Pictures

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.