fbpx
  • Barnevennlig
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Nordland Teater: Mulegutten

Event
Hvor: Alstahaug , Kulturbadet
Når: 16. november 2021

Gå til arrangement

MULEGUTTEN basert på eventyret om «Risen som ikke hadde noe hjerte på seg» er en leken blanding av dukker, masker og skuespillere.

Har du lest bøkene til barnebokfortatter/-illustrtør Øyvind Torseter vet du litt om hva du kan vente deg av Nordland Teaters store høstproduksjon.

Kongen sender ut seks av sine sju sønner for å finne seg passende prinsesser. Sønnene kommer ikke tilbake og den stornesede, mummiaktige hovedpersonen insisterer på å finne ut hva som har skjedd. Han oppdager at trollet har gjort om brødrene og brudene deres til stein. Det hele utarter seg til en spennende reise spekket med mye humor og morsomme replikker.

Forestillingen er en samproduksjon mellom Nordland Teater og Joker Teater.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.