fbpx
  • Barnevennlig
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Nordland Teater: Mulegutten

Event
Hvor: Grane , Trofors samfunnshus
Når: 21. november 2021

Gå til arrangement

MULEGUTTEN basert på eventyret om «Risen som ikke hadde noe hjerte på seg» er en leken blanding av dukker, masker og skuespillere.

Nordland Teaters store høstforestilling følger Muleguttens spennende reise, spekket med humor og trollskap ankommer Trofors samfunnshus!
Kongen har sendt ut seks av sine sju sønner for å finne seg passende prinsesser, men de kommer aldri tilbake! Til slutt insisterer Mulegutten, den yngste av sønnene, på å finne ut hva som har skjedd…

En historie om vågemot i en fjern og vanskelig tid. Om umulige valg som krever den største fryktløshet. Og om en ung mann som må risikere livet for å finne brødrene sine. Det handler også litt om ridning, å være på tur og sånt.

MULEGUTTEN er en leken blanding av dukker, masker og levende skuespillere, basert på boken ved samme navn av Øyvind Torseter.

Passer for skolebarn med familie.

Forestillingen er en samproduksjon mellom Nordland Teater og Teater Joker i anledning deres 30 års jubileum.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.