fbpx
  • Foredrag
  • Gratis

Naturen som lykkepille – foredrag med Johanne S. Refseth

Event
Hvor: Brønnøy , Brønnøy bibliotek
Når: 14. september 2022

Gå til arrangement

Brønnøy bibliotek inviterer til foredrag med Johanne S. Refseth «Naturen som lykkepille». Hun er psykolog, forfatter og har sin egen blogg og Instagram: ‘psykolog med sovepose’. Hun kommer rundt på foredragsturne i Sør-Helgeland forbindelse med Folkehelseuka 2022 og vil ha foredraget sitt både i Velfjord (kl. 17:00) og Brønnøysund (kl. 20:00) på onsdag 14.september. Hun vil ta for seg sitt eget friluftsliv, som startet med kjærlighetssorg som ble helet foran et bål i Nordmarka.

Hva gjør egentlig naturen for oss, hvorfor er det slik, og når er det vi trenger noe annet enn natur for å heles? Kan en tur i skogen være bedre enn lykkepiller og hva er det egentlig vi strever med når psyken ikke spiller på lag med oss? Dette blir et foredrag krydret med røverhistorier fra utelivet, furubål, den snikende følelsen av mestring som kommer når man tør alt man ikke turte og en faglig take på det vi alle vet: At friluftslivet gjør noe godt med oss.

 

Sted: Brønnøysund

Dato: 14. september

Tid: 17.00/20.00

 

Gå til arrangementet 

 

 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.