fbpx
  • Konsert

Namsos Allstar – «The hits of Bruce Springsteen»

Event
Hvor: Vefsn , Fru Haugans Hotel
Når: 5. februar 2021

Gå til arrangement

Namsos Allstar ikler seg rollen som The E-street Band når de gjester Fru Haugans Hotell, fredag 5. februar 2021. Ronny Grannes og Thomas Brøndbo deler utfordringen i å tolke «The Boss» i en hit-parade som spenner over det meste av Springsteens lange karriere. Sjansen for å få servert din personlige Springsteen-favoritt bør være stor.
Namsos Allstar består av artister fra DDE, Sambandet, Terje Tysland Band, Grannes, samt Thomas, minste blad Brøndbo. Og for å kunne gjenskape den magiske lyden av The E-street Band, er også saksofonist Egil Furre hentet inn i rollen som Clarence Clemons. Musikerne har gjennom årene spilt sammen i ulike konstellasjoner, og ble til Namsos Allstar etter ulike happeninger i hjembyen. Reportoaret består vanligvis av hit’er fra en vid Trønderrockhistorie, men det ni-mann sterke orkesteret har denne gang utfodret seg selv med et fullt sett med ungdomstidas «lydspor» fra USA.
«The River», «Born to run», «Thougher than the rest», «Born in the USA» er selvsagte på reportoaret, og vi kommer heller ikke utenom «Hungry Heart», «Thunder Road» og «Glory days». Her er det vel egentlig mer et spørsmål om å begrense utvalget.
«The hits of Bruce Springsteen» er lave skuldre, mye allsang og stor trivsel!
Namsos Allstar er:
Thomas Brøndbo, vokal
Ronny Grannes (Grannes), vokal, gitarer
Eskil Brøndbo (DDE), trommer/perc
Egil Furre, saxofon
Eirik Engan (Grannes), trommer/perc
Terje Tranaas (Åge & Sambandet), keyboard
Eivind Berre (DDE), bass
Daniel Viken (DDE/Terje Tysland Band), gitarer
Terje Grande (Grannes/Terje Tysland Band), keyboard

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.