fbpx
  • Teater / Stand-up / Forestilling

«NÅ» av Teater Ung

Event
Hvor: Vefsn , Mosjøen Kulturhus
Når: 9. mars 2021

Gå til arrangement

Teater UNG presenterer forestillinga «NÅ», et DUS-stykke skrevet av Demian Vitanza.

“Hva kan man egentlig si om framtida, annet enn at den er på vei
At den kommer rullende som en tanks og til slutt ruller over oss
Jeg vil helst ikke vite hva som kommer til å skje
Aller helst vil jeg bare leve her og nå
Er det lov?
Bare være sammen i øyeblikket. Her – Og nå”

I årets DUS-forestilling får dere være med på nettopp dette – Et øyeblikk der skuespillerne på scenen i møte med publikum kan få være sammen i øyeblikket, her og nå. Teater Ung leverer som vanlig sterke skuespillerprestasjoner, og karakterenes sårbarhet og indre liv spilles på en måte som gjør at tårekanalen ikke har sjans til å stå imot.

Forestillingen tar for seg en ungdomsteatergruppe og deres liv i ulike livsfaser, der det hoppes mellom nåtid og fremtid. Deriblant møter vi et kjærestepar med ulike utfordringer, en gjeng som møtes for reunionfest etter mange år fra hverandre og to mødre som har slitt med morsrollen på hver sin måte. I tillegg møter vi karakterene her og nå – som ungdommer og teaterelever, litt som i skuespillernes virkelige liv. Vi er stolte over å ha fått til denne forestillingen på tross av dagens mange restriksjoner, og gleder oss veldig til å vise frem resultatet av en hard og intensiv, men også svært verdifull periode!

Forestillingen er en co-produksjon mellom Vefsn Kulturskole (v/teaterlærer og sceneinstruktør Julie Christensen Valla) og Scenekunst i Nordland. Teater Ung, som er kulturskolens ungdomsteatergruppe, deltar med denne produksjonen i det nasjonale prosjektet Den Unge Scene.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.