fbpx
  • Konsert

Mormors Pistol

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 16. september 2022

Gå til arrangement

Mormors Pistol er en rocketrio fra Hemnesberget bestående av Tone Drage, bass&vokal, Håvar Trettbakk, trommer&vokal og Svein-Erik Hjerpbakk, gitar&vokal.

Hver onsdag er det øvingskveld for bandet i en kjeller sentralt på Hemnesberget, der det snekres hardtslående låter basert på tekster av Tone. Alle tre har lang erfaring fra ulike bandprosjekter; Tone og Håvar sist fra Pumpin the lows og Svein-Erik fra bl.a Korgen-bandet Hoovers. Bandet er inspirert av 70-tallets saftige riff ispedd 90-tallets uttrykk og innpakning.

Bandets kraftig nedstemte gitarer harmoniserer godt med tekstene, som handler en god del om hvordan vi tar vare på kloden, grådighet, materialisme og dommedag.

Clean lyd er bannlyst, og låtene framføres med fuzz på både bass og gitar. Håvar driver firmaet «Wipe my ass Amplification» på si og står bak både gitarforsterker, bassforsterker og diverse effektpedaler i Mormors Pistol. At det skjer en lokal produksjon av høykvalitets musikkutstyr på Hemnesberget, er en godt bevart hemmelighet.

Dette blir kveld med godt driv. Det er aldri kjedelig i selskap med hemnesværinger.

Dørene åpner: 19:00
Konsertstart: ca 20:00
Aldersgrense: 20år

Husk ID

Bar åpen før, under og etter konsert

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.