fbpx
  • Barnevennlig
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Mio min Mio – Riksteatret

Event
Hvor: Vefsn , Mosjøen Kulturhus
Når: 13. mai 2022

Gå til arrangement

Astrid Lindgrens eventyrlige klassiker Mio, min Mio er historien om den foreldreløse gutten som blir prins Mio. En storslått og vakker fortelling om savn og ensomhet, vennskap og ondskap og det sterke båndet mellom barn og foreldre.

Bo Vilhelm Olson bor hos fosterforeldre som mener det var en ulykke å få ham i hus. En dag han sitter alene på en benk skjer det noe merkelig. Han blir ført til i Landet i det Fjerne. Der venter hans far Kongen, som har lengtet etter ham siden han ble født.

Denne vakre forestillingen i Hilde Brinchmanns regi ble kåret til «Årets beste barneforestilling», Heddaprisen 2019.

Med Riksteatret får barn og voksne over hele landet oppleve teatereventyret der de selv bor. Aldersgrense: 6 år.

På scenen Maja Evenshaug Christiansen Team Regissør: Hilde Brinchmann, Scenograf: Paul Sebastian Garbers, Kostymedesigner: Helena Andersson, Lysdesigner: Jonas P A Fuglseth og Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen Av Astrid Lindgren. I Hilde Brinchmanns dramatisering Forlag: Nordiska A.p.S – København

Forestillingslengde: 1 time 10 minutter (ingen pause).

Kjøp billetter her

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.